Over Mij

De OntspanCoach

Een uitgerust lichaam Kan Meer voelt beter geeft rust

Wie is De OntspanCoach

Carla is Holistisch werkende therapeute. Ze heeft zich de laatste jaren bekwaamd in lichaamsgerichte therapie. Carla werkt volgens de 5 natuurgerichte principes en is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.  Door de holistische manier van werken brengt ze mensen weer dichter bij zichzelf en geeft ze handvatten om meer in balans te komen, waarbij ze gebruik maakt van verschillende behandelvormen.

Wat is er dan fijner om even een moment voor jezelf te nemen en te ontspannen, door middel van bijvoorbeeld een stoelmassage, lichaamsmassage, ontspanningsoefeningen of een goed gesprek. Ik nodig je uit om op mijn site rond te kijken. Heb je vragen, mail of bel me gerust. 

DSC_0166-e1547470666454
foto-Carla-2018

Onze Missie

Het is fijn om een bijdrage te mogen leveren aan het welbevinden van de mens. Als mensen lekker in hun vel zitten presteren ze ook beter op de werkvloer. In deze onrustige tijden van veel werkdruk en alles moeten organiseren, ervaren mensen veel stress. Veel mensen ervaren tegenwoordig burnout klachten.  Door verschillende lichaamsgerichte behandelvormen toe te passen is het fijn om te zien dat mensen weer meer in balans komen en meer ruimte krijgen in hun lichaam. Ik verzorg een stukje preventieve, curatieve gezondheidszorg.

Carla begeleidt je vanuit een situatie van geestelijke of lichamelijke disbalans.

 

Even voorstellen

Carla

Mijn naam is Carla van Zeijl, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. 
De laatste jaren heb ik mij bekwaamd in het geven van ontspanning door middel van verschillende lichaamsmassages. Daarnaast begeleid ik mensen die vastlopen in het dagelijks leven of werk gerelateerd, door middel van coach gesprekken, body drum release, adem- en ontspanningsoefeningen. 

Het is bijzonder inspirerend mensen te helpen, ze lekker te laten genieten van een stukje ontspanning. Om iemand naar zijn gevoel te kunnen begeleiden en samen te kijken waar dat gevoel vandaan komt. Je er bewust van te laten worden dat het gevoel er ook mag zijn. Dat jij er mag zijn! Dat je inzichten kunt krijgen in de vragen waar je mee loopt. 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en ben gekwalificeerd als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en werk volgens de 5 natuurgerichte principes van de BATC.