Body Drum Release

Body Drum Release is een methode waarbij  afwisselend op de linker- en rechterkant van het lichaam wordt getrommeld terwijl de cliënt zich concentreert op een gedachte, emotie of spanning. De methode is een mengvorm en geïnspireerd op o.a. EMDR, NLP en psychotherapie.

Body Drum Release

Body Drum Release is een methode waarbij ik afwisselend op de linker- en rechterkant van het lichaam trommel terwijl de cliënt zich concentreert op een gedachte, emotie of spanning. Daardoor raakt de cliënt diep ontspannen, worden beide hersenhelften gestimuleerd en ontstaat er een verruimd bewust zijn. De cliënt komt hierdoor beter in contact met zijn gevoel en zijn intuïtie wordt geprikkeld. Fysiek gezien worden beide hersenhelften door het trommelen in twee richtingen gestimuleerd waardoor delen van de hersenen met elkaar verbonden worden. Body Drum Release bootst de rem-fase van je slaap na. Door de verbinding van beide hersenhelften kan je net als tijdens het dromen, zaken waar je mee zit verwerken, integreren en loslaten.        Er wordt voornamelijk op de schouders getrommeld met de handen, maar soms ook op het hoofd, de rug, de armen, de handen, de benen of de voeten.
Deze behandeling wordt in combinatie met een coaching gesprek gegeven. Er worden 3 trommelsessies gegeven met een tussenpauze om te evalueren wat de voortgang is en hoe het met je gaat. Tijdens de behandeling kunnen er emoties los komen.

Voordelen Voor Mij

Het geeft ontspanning

Je gaat meteen uit je hoofd.

Hierdoor gaat de energie weer beter stromen.

Waardoor je inzichten kunt krijgen.

Body Drum Release

€55,- max. 45 min

Boek vandaag nog één van onze behandelingen!

Trager® Approach

De Trager® Approach is een prettige en effectieve vorm van bewegingseducatie die gericht is op ontspanning en grotere beweeglijkheid.

Ontspanningsmassage

De massage zorgt ervoor dat je je lichaam en geest zult ontspannen, waardoor de dagelijkse stress naar de achtergrond verdwijnt.

Shiatsu/Stoelmassage

Shiatsu betekent letterlijk ”druk met vingers”. Shiatsu vindt zijn oorsprong in de traditionele oosterse geneeskunde en is gebaseerd op de yin-yang filosofie.

Vlindermassage

De vlindermassage is een eenvoudige, zachte subtiele massage van de rug die een diepe inwerking op het centrale zenuwstelsel heeft.

Reiki Tera Mai®

Het is een natuurlijke methode voor heling waarbij de gever via de handen universele levensenergie overbrengt op de ontvanger.

Body Drum Release

Body Drum Release is een methode waarbij  afwisselend op de linker- en rechterkant van het lichaam wordt getrommeld terwijl de cliënt zich concentreert op een gedachte, emotie of spanning.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Vertel ons hoe je je behandeling of consult hebt ervaren en wij publiceren hem hier.

Hoe was de ervaring met het Body Drum Release consult? 

Vertel het ons en wij plaatsen je bericht hier.

Hoe voelde je je na het Reiki Tera Mai® consult? 

Vertel het aan ons en wij plaatsen je reactie hier.

Nieuwsgierig geworden?

Voel je vrij om een afspraak te maken.