Massages

Massage is eigenlijk al zo oud als de mensheid zelf. Intuïtief wrijven we over een pijnlijke plek of over een gespannen spier in ons lichaam. Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Naast het feit dat een massage als prettig wordt ervaren, heeft het ook een therapeutische waarde.

Massages

Wat is een massage?

Een massage dient vooral om spierstijfheid of krampen te verlichten of weg te nemen. De stofwisseling in ons lichaam wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en bouwstoffen beter worden aangevoerd. Een massage houdt ons lichaam in een goede conditie en kan de kans op blessures verminderen.

Massage is ook aanraken op een gestructureerde manier waarbij er druk wordt uitgeoefend op de spieren en het bindweefsel via een reeks van bewegingen. De huid, de spieren en het bindweefsel worden soepeler, vervelende spanningen verdwijnen. Een massage geeft je energie en een fit gevoel. Het versterkt je levenskracht zodat je weerstand (mentaal, emotioneel en fysiek) groter wordt. Massage maakt ons bewust van hoe en waar stress zich in ons lichaam openbaart in de vorm van spanning. Te veel stress kan leiden tot permanente spanning in de spieren, wat de doorstroming van energie en doorbloeding weer kan belemmeren. Wat weer tot vermoeidheidsklachten, bewegingsbeperkingen, stijfheid van de spieren en blessures kan lijden. Een massage helpt deze spanning te verminderen en het lichaam de kans te geven zich met zijn eigen energie te herstellen.

Veel gezondheidsproblemen zijn vandaag de dag gelinkt aan overbelasting en stress en daar kan een massage een hulpvorm bij zijn omdat een massage het hele lichaam beïnvloedt en niet alleen het gedeelte wat gemasseerd wordt.

Voor alle massages geldt: niet masseren bij koorts, ontstekingen en infecties, ernstige vaatziekten, besmettelijke huidziekten, zonnebrand, steenpuisten, infectieziekten en totale uitputting. Raadpleeg uw huisarts of behandelend arts als u twijfelt!

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur.

Nemo enim ipsam voluptatem quia.

ONZE MASSAGES

Boek vandaag nog uw ontspannende massage!

Ontspanningsmassage

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa.

Stoel / Shiatsu Massage

In cursus ornare sollicitudin. Ut libero urna, sollicitudin et porttitor id, tempus vitae nisl. Quisque a venenatis libero.

Vlindermassage

Suspendisse hendrerit tincidunt metus id sollicitudin. Praesent sed sapien id arcu congue dapibus dapibus nec est.

Testimonials

Join the Community

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Antonio Compbell

Student, Yoga Studio

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Helena Smith

Studio Manager, Yoga Studio

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Isabella Edwards Compbell

Studio Manager, Yoga Studio

Ready to Make a Change?

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc. Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc.