Massages

Massage is eigenlijk al zo oud als de mensheid zelf. Intuïtief wrijven we over een pijnlijke plek of over een gespannen spier in ons lichaam. Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Naast het feit dat een massage als prettig wordt ervaren, heeft het ook een therapeutische waarde.

Massages

Wat is een massage?

Een massage dient vooral om spierstijfheid of krampen te verlichten of weg te nemen. De stofwisseling in ons lichaam wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en bouwstoffen beter worden aangevoerd. Een massage houdt ons lichaam in een goede conditie en kan de kans op blessures verminderen.

Massage is ook aanraken op een gestructureerde manier waarbij er druk wordt uitgeoefend op de spieren en het bindweefsel via een reeks van bewegingen. De huid, de spieren en het bindweefsel worden soepeler, vervelende spanningen verdwijnen. Een massage geeft je energie en een fit gevoel. Het versterkt je levenskracht zodat je weerstand (mentaal, emotioneel en fysiek) groter wordt. Massage maakt ons bewust van hoe en waar stress zich in ons lichaam openbaart in de vorm van spanning. Te veel stress kan leiden tot permanente spanning in de spieren, wat de doorstroming van energie en doorbloeding weer kan belemmeren. Wat weer tot vermoeidheidsklachten, bewegingsbeperkingen, stijfheid van de spieren en blessures kan lijden. Een massage helpt deze spanning te verminderen en het lichaam de kans te geven zich met zijn eigen energie te herstellen.

Veel gezondheidsproblemen zijn vandaag de dag gelinkt aan overbelasting en stress en daar kan een massage een hulpvorm bij zijn omdat een massage het hele lichaam beïnvloedt en niet alleen het gedeelte wat gemasseerd wordt.

Voor alle massages geldt: niet masseren bij koorts, ontstekingen en infecties, ernstige vaatziekten, besmettelijke huidziekten, zonnebrand, steenpuisten, infectieziekten en totale uitputting. Raadpleeg uw huisarts of behandelend arts als u twijfelt!

Je slaapt beter

Minder last van stress

Je wordt weerbaarder

ONZE MASSAGES

Boek vandaag nog uw ontspannende massage!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is eigenlijk niet meer dan het woord zegt: een massage die erop gericht is om je te laten ontspannen.

Stoel / Shiatsu Massage

 Een therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

Vlindermassage

Door de zacht cirkelvormige beweging teken je de ‘vleugels’ van de vlinder op de rug. Deze massage zorgt voor herstel van het evenwicht in het lichaam en helpt om blokkades en oude spanningen los te laten.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Zojuist een behandeling bij mij gehad? Voel je vrij om een beoordeling aan mij te  sturen om hem te plaatsen. 

Iemand heeft mij op Carla gewezen en ik ben blij dat ik bij haar terecht gekomen bent. Zij kan verschillende soorten therapieën toepassen.
Ik heb er al verschillende van gehad en allemaal even fijn. Na zo’n behandeling kom je totaal ontspannen thuis.
Niet alleen je spieren maar ook in je hoofd voel je de rust.

Joke van Ee

Nieuwsgierig geworden?

Voel je vrij een afspraak te maken