Vlinder Massage

De vlindermassage is een eenvoudige, zachte subtiele massage van de rug die een diepe inwerking op het centrale zenuwstelsel heeft. De diepe ontspanning die men krijgt, komt door de continue herhalingen van de zachte massagebewegingen op de wervelkolom en naast de wervelkolom (blaasmeridiaan).

Massages

Vlinder Massage

Door de zacht cirkelvormige beweging teken je de ‘vleugels’ van de vlinder op de rug. Door de beweging over en naast de wervelkolom wordt het hele zenuwstelsel geraakt en de daarmee verbonden organen deze gaan hierdoor beter functioneren. De doelstelling voor deze massage is het prikkelen van de zenuwbanen.

Deze massage zorgt voor herstel van het evenwicht in het lichaam en helpt om blokkades en oude spanningen los te laten. Daardoor kan je stress verminderen, en je een geborgen en veilig gevoel
krijgen, pijn verlichten, genezingsproces bevorderen, loslaten, tot een diepe rust komen, transformatie en harmonie van het denken en voelen/in balans komen.

Doelstelling is: het prikkelen van de zenuwbanen

Geeft rust, veiligheid en geborgenheid

Vermindert stress

Vlindermassage

 

€65,- per 60 min

Voordelen

Voordelen Van Vlindermassage

Stress

Je stress vermindert

Pijn

Verlicht pijnklachten

Gezondheid

Stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam

Soepelheid

Spierspanning neemt af

Herkenning

Je wordt je meer bewust van je eigen lichaam

Gevoel

Je herkent signalen van spanning makkelijker

ONZE MASSAGES

Boek vandaag nog uw ontspannende massage!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is eigenlijk niet meer dan het woord zegt: een massage die erop gericht is om je te laten ontspannen.

Stoel / Shiatsu Massage

 Een therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

Vlindermassage

Door de zacht cirkelvormige beweging teken je de ‘vleugels’ van de vlinder op de rug. Deze massage zorgt voor herstel van het evenwicht in het lichaam en helpt om blokkades en oude spanningen los te laten.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Ik vind het altijd erg moeilijk om me te ontspannen tijdens een massage maar bij Carla heb ik als snel alle controle los kunnen laten en alleen nog maar kunnen genieten.
Carla, dank voor deze heerlijke vlindermassage.

Mariska

Praktijk Ayla, Zoetermeer

Zojuist een behandeling bij mij gehad? Voel je vrij om een beoordeling te sturen.

Nieuwsgierig geworden?

Voel je vrij om een afspraak te maken