Ontspanningsmassage

Vooral voor mensen die een druk leven leiden is een ontspannings-massage erg geschikt. De massage zorgt ervoor dat je je lichaam en geest zult ontspannen, waardoor de dagelijkse stress naar de achtergrond verdwijnt

Massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is eigenlijk niet meer dan het woord zegt: een massage die erop gericht is om je te laten ontspannen. In deze massage komen alle klassieke massagetechnieken aan bod. Met deze technieken wordt de buitenste lagen van het lichaamsweefsel bewerkt. Het geeft je energie en een ontspannen gevoel.

De ontspanningsmassage wordt met warme olie op de blote huid gegeven.

Je slaapt beter

Minder last van stress

Je wordt weerbaarder

Features

Voordelen Van Ontspanningsmassage

Stress

Je stress vloeit weg

Slaap

Je slaapt beter

Gezondheid

Je wordt minder vaak ziek

Soepelheid

Je spieren worden soepeler

Bloedsomloop

Je bloedsomloop wordt geactiveerd

Gevoel

Je gaat beter in je vel zitten

ONZE MASSAGES

Boek vandaag nog uw ontspannende massage!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is eigenlijk niet meer dan het woord zegt: een massage die erop gericht is om je te laten ontspannen.

Stoel / Shiatsu Massage

 Een therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

Vlindermassage

Door de zacht cirkelvormige beweging teken je de ‘vleugels’ van de vlinder op de rug. Deze massage zorgt voor herstel van het evenwicht in het lichaam en helpt om blokkades en oude spanningen los te laten.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Normaal gesproken is ontspannen erg moeilijk voor mij. Toch heeft Carla mij al een keer in slaap laten vallen… Over ontspannen gesproken! Mocht je vast zitten, dan kan Carla je zeker helpen, zowel fysiek als emotioneel. Mocht iemand aan mij vragen of ik iemand weet die kan helpen, dan zal ik Carla zeker aanraden!

Jacqueline de Vries-Groen

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Helena Smith

Studio Manager, Yoga Studio

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Isabella Edwards Compbell

Studio Manager, Yoga Studio

Nieuwsgierig geworden?

Voel je vrij om een afspraak te maken.