Over De OntspanCoach

Zoek je een luisterend oor? Daar ben ik voor!

Over Ons

Wie Is De OntspanCoach

Carla is een holistisch werkende therapeut. Carla is is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Door de holistische manier van werken brengt ze mensen weer dichter bij zichzelf en geeft ze handvatten om meer in balans te komen, waarbij ze gebruik maakt van verschillende behandelvormen.

Wat is er dan fijner om even een moment voor jezelf te nemen en te ontspannen, door middel van bijvoorbeeld een stoelmassage,  Shiatsu behandeling, Trager Approach sessie of een goed gesprek. Ik nodig je uit om op mijn site rond te kijken. Heb je vragen, mail of bel me gerust.

Over Ons

Onze Missie

Mensen weerbaarder maken, beter voor zichzelf te laten zorgen, hun lijf weer te gaan voelen, zichzelf te mogen accepteren zoals ze zijn, om daar inzicht in te mogen geven en een klein stukje van hun puzzel mee te mogen lopen en begeleiden zodat ze weer vol vertrouwen hun pad vervolgen, is onze missie. Als mensen lekker in hun vel zitten presteren ze ook beter op de werkvloer. In deze onrustige tijden van de naweeën van Corona, Werkdruk, Thuiswerken, Alles  moeten organiseren, ervaren mensen veel stress. Waardoor mensen burn-out klachten ervaren. Door een luisterend  oor en verschillende lichaamsgerichte behandelvormen aan te bieden is het fijn om te zien dat mensen weer meer in balans komen en meer ruimte krijgen in hun lichaam. Daardoor gaan mensen weer stralen. Ik verzorg een stukje preventieve, curatieve gezondheidszorg.

Carla begeleidt je vanuit een situatie van geestelijke of lichamelijke disbalans.

Over Ons

Wie Is De OntspanCoach

Mijn naam is Carla van Zeijl. Ik ben in 2009 begonnen mij om te scholen tot holistisch coach. Door deze brede opleiding van coachen, masseren, lichaamsbeweging en voeding, een stukje spiritualiteit en ademtraining leerde ik de verschillende facetten van de mens kennen en dat ook alles met elkaar in verbinding staat. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik heb bij de opleiding ook mijn medische basiskennis gehaald.

Ik heb mij in de afgelopen jaren met verschillende trainingen  bijgeschoold. In 2021 heb ik mijn practitioner schap van de Trager® Approach gehaald. In oktober 2022 heb ik Reflex& Respons 1 gedaan in maart 2023 heb ik level 4 van de Trager Approach gehaald, in december a.s. hoop ik Reflex& Respons 2 te doen. Ik ben nu bezig met Creatieve Therapie om de cliënt meer te begeleiden. En zo blijf ik mij inzetten om op alle vlakken mijn kennis te verbreden. Ik ga steeds weer op zoek naar opleidingen op verschillende gebieden om de cliënt van een completer advies te geven.

Het is inspirerend mensen te helpen, ze lekker te laten genieten van een stukje ontspanning. Om iemand naar zijn gevoel te kunnen begeleiden en samen te kijken waar dat gevoel vandaan komt. Je er bewust van te laten worden dat het gevoel er ook mag zijn. Dat jij er mag zijn! Dat je inzichten kunt krijgen in de vragen waar je mee loopt.

Boek vandaag nog één van onze behandelingen!

Trager® Approach

De Trager® Approach is een prettige en effectieve vorm van bewegingseducatie die gericht is op ontspanning en grotere beweeglijkheid.

Ontspanningsmassage

De massage zorgt ervoor dat je je lichaam en geest zult ontspannen, waardoor de dagelijkse stress naar de achtergrond verdwijnt.

Shiatsu/Stoelmassage

Shiatsu betekent letterlijk ”druk met vingers”. Shiatsu vindt zijn oorsprong in de traditionele oosterse geneeskunde en is gebaseerd op de yin-yang filosofie.

Vlindermassage

De vlindermassage is een eenvoudige, zachte subtiele massage van de rug die een diepe inwerking op het centrale zenuwstelsel heeft.

Reiki Tera Mai®

Het is een natuurlijke methode voor heling waarbij de gever via de handen universele levensenergie overbrengt op de ontvanger.

Body Drum Release

Body Drum Release is een methode waarbij  afwisselend op de linker- en rechterkant van het lichaam wordt getrommeld terwijl de cliënt zich concentreert op een gedachte, emotie of spanning.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Vertel ons hoe je ervaring was en wij maken het hier bekend.

Nieuwsgierig geworden?

Voel je vrij om een afspraak te maken.