Shiatsu / Stoel Massage

Shiatsu betekent letterlijk ”druk met vingers”. Shiatsu vindt zijn oorsprong in de traditionele oosterse geneeskunde en is gebaseerd op de yin-yang filosofie.

Massages

Shiatsu / Stoel Massage

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg. Een therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

Volgens de Shiatsu-theorie is er in het lichaam Ki (Chi) aanwezig. Waarmee een vorm van energie wordt aangeduid die maakt dat we ons goed voelen, zolang hij gelijkmatig en onbelemmerd via de meridianen (KI kanalen) door de organen, spieren, botten, huid en weefsel van het lichaam kan stromen. In de Oosterse geneeskunde worden lichaam en geest als een geheel gezien. Daarom voelen we ons ook goed/gelukkig als de stroom van Ki gelijkmatig stroomt. Soms kan deze stroom verstoord zijn door bijvoorbeeld een ongeluk, schok of verlies met als gevolg dat het lichaam op allerlei manieren aangeeft dat er een verstoring is door bijvoorbeeld pijn, huiduitslag, moedeloosheid, wisselende stemmingen, geestelijke onrust, enz.

Vermindert vermoeidheid

Verbetert het concentratievermogen

Heeft een preventieve werking

Shiatsu Massage 

Stoelmassage

€65,- per 60 min

€35,- per 30 min

Voordelen Van Shiatsu/Stoelmassage

Stress

Je concentratie verbetert

Vitaliteit

Je wordt weerbaarder

Gezondheid

Je wordt minder vaak ziek

Soepelheid

Je spieren worden soepeler

Bloedsomloop

Je bloedsomloop wordt geactiveerd

Gevoel

Je komt meer in contact met je lichaam

ONZE MASSAGES

Boek vandaag nog uw ontspannende massage!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is eigenlijk niet meer dan het woord zegt: een massage die erop gericht is om je te laten ontspannen.

Stoel / Shiatsu Massage

 Een therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

Vlindermassage

Door de zacht cirkelvormige beweging teken je de ‘vleugels’ van de vlinder op de rug. Deze massage zorgt voor herstel van het evenwicht in het lichaam en helpt om blokkades en oude spanningen los te laten.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Hoe is je de Shiatsu/Stoel massage bevallen?

Vertel het ons en wij laten het hier aan anderen weten.

Nieuwsgierig geworden?

Voel je vrij om een afspraak te maken.