Lieve mensen,
En hier zijn we dan al weer bij de laatste maand van het jaar aangekomen.
Onderweg naar de Kerstdagen en het nieuwe jaar 2024
Het afgelopen jaar is omgevlogen en het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat.
Het was een enerverend jaar waarin een nieuwe website gebouwd moest worden omdat de oude niet meer ondersteund kon worden. Wat de nodige uitdagingen gaf. En het heel fijn is dat er dan mensen zijn waar je mee kan sparren en helpen het te maken.
Ik heb mijn kennis op het Trager gebied weer kunnen verdiepen met het behalen van verschillende trainingen. Waardoor het steeds weer opnieuw een verrassing is om het mogen ontvangen en geven. En weer een aanvulling is voor in de praktijk.
Terwijl ik dit aan het schrijven ben staat er ineens een hele regenboog buiten aan de hemel. 😊 Wat een mooi symbool is voor hoop, vrede en troost. Een symbool voor een lichtpuntje in moeilijke tijden, “achter de wolken schijnt de zon” en de belofte van een nieuw begin. Slechts 1 klein zonnestraaltje kan een donkere regenbui omtoveren tot een prachtige regenboog! Mooi dat hij nu verschijnt terwijl we in de afrondend fase zitten van het jaar en op weg naar het nieuwe jaar… wat weer vol met verrassingen zal zijn .
Wat de praktijk betreft gaan na drie jaar niet verhogen helaas de prijzen dit jaar wel omhoog.
Corona is gelukkig niet meer dominant aanwezig maar is er nog steeds. Dat heb ik afgelopen jaar zelf mogen ervaren. Dus lieve mensen zorg goed voor uzelf, geniet van elkaar en wees lief voor elkaar en voor jezelf.
Ik wens u hele fijne feestdagen en een knallend Oudjaar en laat het Nieuwe Jaar al uw wensen in vervulling brengen maar blijf vooral gezond.
En ik hoop u natuurlijk weer te mogen ontvangen!

De praktijk is gesloten 23-12-2023 t/m 7-1-24

Hartelijke groeten,
De OntspanCoach – Carla

Geef eens een cadeaubon cadeau met de feestdagen 😉